Überhaupt dat ik mezelf heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel is al de vraag waard: waar komt dat vandaan? Om het antwoord te vinden hoef ik niet eens zo heel ver terug. Afgelopen jaar ben ik een studie gestart, heb ik mijn ontslag ingediend en ben ik letterlijk een nieuwe toekomst binnengehuppeld. Al was het nog steeds een stap om daadwerkelijk ontslag te nemen hoor. Voor het eerst in jaren doe ik weer dingen op gevoel en veel minder met mijn hoofd. Dus toen ik vrolijk werd van de gedachte ontslag te nemen en ik mij in de situatie bevond dat het ook mogelijk was, ben ik er ‘gewoon’ voor gegaan. En ik zal eerlijk zijn, sindsdien heb ik vol zelfvertrouwen ‘on top of the world’ gestaan maar ook huilend in bed gelegen met een deken over me heen. Bij deze dan ook nog dank voor de positieve woorden die ik van vrienden en collega’s heb mogen ontvangen. Als ik eraan terugdenk dan geeft het vertrouwen, moed en kracht om verder te bouwen aan mijn nieuwe toekomst!

Terug naar het onderwerp, waar komt Thirty-first nou eigenlijk vandaan? Ik ben een nieuwe studie gestart, ben ook gewoon weer op zoek naar een leuke nieuwe baan, dus ik heb toch helemaal geen tijd voor een eigen bedrijf? Ach, waarom ook niet! Het lijkt me nou juist leuk om komend jaar voor en met een paar mensen aan toffe multimediaprojecten te werken. Mijn studie in praktijk brengen en misschien stiekem ook wel weer samenwerken met die oud-collega’s die gewoon heel gezellig waren. En zo besloot ik na een borrel op donderdag dat ik mezelf zou inschrijven bij de KvK. Ik had ook niet kunnen bedenken dat ik vrijdag wakker werd met een bedrijfsnaam in mijn hoofd. De enige eis die ik had was dat mijn initialen (ST) verwerkt moesten kunnen worden in het logo. Daarnaast moest het natuurlijk ook wel lekker bekken en ik moest er leuke dingen mee kunnen doen. Dus toen ik bedacht dat ik mezelf op mijn 31in zou schrijven bij de KvK was de combinatie snel gemaakt: 31ST ofwel Thirty-first. Vervolgens heb ik gedurende de dag wat google-acties uitgevoerd, borrelden er wat ideeën op (bijvoorbeeld dat sommige maanden een 31edag hebben, ideaal voor Thirtsty-first borrels toch?) en ’s avonds wist ik het zeker: mijn website zal www.thirty-first.nl zijn! 

Zo bezorgde ik mezelf meteen een uitgelezen kans om mijn studie in praktijk te brengen. Een logo ontwerpen, een naam, een stijl. En zie hier mijn logo, opgebouwd uit zowel cijfers als letters. De 31 staat niet alleen voor mijn leeftijd maar ook voor mijn bèta-achtergrond op de TU/e. Ik werk gestructureerd en je kunt van mij een strak ontwerp verwachten. Dit komt overeen met de vulling van de 31. Aan de andere kant vind ik het ook heel belangrijk de mensen en het verhaal achter een opdracht te kennen. Als ik iets ontwerp moet het wel iets betekenen. Vandaar dat de letters in mijn logo in handschrift zijn, warm en persoonlijk. De stijl die ik in de toekomst zal nastreven is een strak ontwerp met een persoonlijke noot. Nu lijkt het alsof achter elk detail een verhaal zit, maar dat is bij het kiezen van de kleuren net niet het geval. Deze heb ik op gevoel gekozen door internet automatisch kleurschema’s te laten genereren. Na duizend keer op de spatiebalk gedrukt te hebben kwamen deze kleuren er simpelweg uit. Dus nu huppel ik vrolijk verder in mijn toekomst. Een toekomst waarin ik mijn studie voortzet, waarin ik (arbeids)geluk hoop te vinden en waarin ik opdrachten ga zoeken (en vinden!) die ik als Thirty-first design kan gaan uitvoeren met en voor iemand. 

Tot slot nog één dingetje: men zegt altijd dat je (groots) moet blijven dromen, dan begin ik vast met een kantoor in New York ‘on the 31st floor’ ;-)

Groeten Suzan!

Thirty-first, waar komt dat vandaan?

2 gedachten over “Thirty-first, waar komt dat vandaan?

 • 31/01/2019 om 09:55
  Permalink

  Wauw Suzan! Goed bezig! Je website ziet er prachtig uit. Heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. Ik blijf je zeker volgen.
  Groet, Els.

  Beantwoorden
 • 02/02/2019 om 03:09
  Permalink

  Mooi Suzan! Heel veel plezier en succes gewenst op deze 31ste reis 😉.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *