Wie ben ik? En wat wil ik met Thirty-first bereiken?
Suzan Timmers 31ST / Thirty-first

Hoe Thirty-first is ontstaan kun je lezen in één van mijn blogs. Omdat de kracht in herhaling zit leg ik hier nog even kort uit wat ik het liefst doe: toffe communicatie- en ontwerpopdrachten voor en met anderen! Ik ben er namelijk van overtuigd dat we samen meer bereiken dan alleen. Wat je van mij kunt verwachten is een strak ontwerp (of communicatieplan), maar altijd met een persoonlijke noot. Neem zeker ook even een kijkje op mijn portfoliopagina.

Wie ik ben? Ik ben nog student, maar wel met een afgeronde opleiding op zak en met meerdere jaren werkervaring. Helaas wel op een ander vlak dan Communicatie & Multimedia Design, vandaar dat ik weer ben gaan studeren. Maar tegelijkertijd weet ik wel hoe het bedrijfsleven in elkaar zit. Mijn volledige CV zal ik hier niet opsommen, deze kun je vinden op mijn LinkedIn.

“Jij hebt jouw toegevoegde waarde, positiviteit en enthousiasme mooi laten zien.”

Het is natuurlijk veel leuker om te lezen wie ik echt ben. Gedreven, kritisch, enthousiast, eigenwijs, open, bescheiden, het zijn een paar eigenschappen die mij beschrijven. Omdat het lastig is over mezelf te schrijven heb ik inspiratie gehaald uit de e-mails die ik heb ontvangen van oud-collega’s bij mijn afscheid. “Wat een stoer besluit, vol overtuiging begin je aan een nieuwe stap. Top dat je dat kunt en durft te doen!” Veelvuldig ben ik bedankt voor de prettige en leuke samenwerking, men vond het jammer, maar ook begrijpelijk, dat een maatje afscheid nam. Mijn inzet is als positief en vastberaden omschreven, loyaal tot aan het allerlaatste moment. “Jij hebt jouw toegevoegde waarde, positiviteit en enthousiasme mooi laten zien, wie weet kruisen onze paden elkaar weer.” Mijn afscheidsboodschap werd omschreven als “mooie woorden, volgens mij recht uit je hart.” Daarnaast kreeg ik ook nog te horen dat mijn visie op zaken van onschatbare waarde is. “Ik weet zeker dat er weer iemand in de markt heel blij zal zijn!”

Tot slot ben ik natuurlijk ook gewoon Suzan: reislustig, dierenvriend(in), Formule 1 fan, theeleut, Brabander, klusser en ‘baasje’ van Isabel (dochtertje), Lizzy (hondje) en Frits en Anne (konijntjes). Want naast werken en studeren moet ook ik af en toe even ontspannen!