Juli, augustus en september zijn weer voorbij. Dat betekent weer een blogpost! Het kwartaal begon met een openhartoperatie, die van mijn vader. 10 juli was het eindelijk zover. Het belangrijkste nieuws is dat de operatie geslaagd is, lees hier meer. Met de operatie achter de rug ging ik ontspannen naar de Grand Prix van Duitsland. Samen met Roos heb ik daar mijn 32everjaardag gevierd. Een beter cadeau had ik me niet kunnen wensen. Wij waren aanwezig bij de tot op heden meest spectaculaire Formule 1 race van dit seizoen en zaten met onze neus op de actie. Juli is zo wel voorbijgevlogen, net zo snel als Gasly’s carrière bij Red Bull. 


Vervolgens augustus. Ik heb gewerkt, gestudeerd, maar vooral de draad opgepakt met mijn eigen bedrijf. Mijn stageopdracht bij Philips Pensioenfonds liep namelijk dit kwartaal af, maar het werk zat er nog niet op. Mijn collega’s zijn gelukkig heel tevreden met mijn werk en hebben dan ook gevraagd of ik een offerte wilde uitbrengen. Dat betekende letterlijk dat ik mijn offertetemplate uit de kast kon halen, daar algemene voorwaarden bij moest schrijven (met wat hulp van Charlotte uiteraard) en een urenraming moest maken. Gelukkig is de offerte goedgekeurd en vanaf nu ben ik dan ook als zelfstandige (ZZP’er ;-)) aan de slag bij Philips Pensioenfonds Hypotheken. Nu nog mijn privacyverklaring afronden en komend kwartaal de eerste facturen versturen. Ik denk dat ik als ‘Zelfstandige Zonder Pensioen’ daarna eens moet gaan nadenken over mijn eigen pensioenopbouw…  

Inmiddels gaat de studie ook door, maar ik moet bekennen dat het dit kwartaal allemaal wat langzamer verliep. In september zijn we namelijk met de hond nog een paar weken op vakantie geweest naar Frankrijk. Eenmaal terug stond de volgende operatie op de planning: de castratie van Lizzy. Voordat iedereen mij wil verbeteren: ja, vrouwtjes kunnen ook gecastreerd worden. Dat betekent dat niet simpelweg de eileiders worden doorgeknipt (=sterilisatie) maar dat de eierstokken volledig worden verwijderd. In het geval van Lizzy werd de operatie helaas nog wat omvangrijker, maar ik ben blij dat we het alsnog hebben laten doen met het oog op de (medische) toekomst. Natuurlijk was het even spannend, dat beestje onder narcose. Ze vond zichzelf de rest van de dag ook echt heeeeel zielig (en terecht). Een dag later was ze weer de oude vertrouwde knuffelhond. 

Mont Saint Michel Lizzy

En zo begon en eindigde dit kwartaal met een operatie. Hopelijk zitten de operaties er voorlopig even op. Voor de vakanties geldt dat helaas wel. In het laatste kwartaal van 2019 moet dat eerste studiejaar Communicatie en Multimedia Design toch echt afgerond worden. Nog een halve opdracht en dan kan ik vliegensvlug het tweede jaar in. Tot over drie maanden!

Kwartaal 3 – (Ont)spanning

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *