Ineens zijn er weer drie maanden voorbij! In mijn vorige blog schreef ik nog dat mijn vader op korte termijn een hartoperatie moest ondergaan, inmiddels wachten we nog steeds op het moment dat het zover is. De term ‘korte termijn’ is in de gezondheidszorg toch wat ruimer dan ik dacht of hoopte.

Dit kwartaal heeft mijn geduld dus flink op de proef gesteld. Ik heb dan ook bewust voor wat meer stabiliteit gekozen door leuke dingen te doen. Met drie dagen een opdracht bij Philips Pensioenfonds, twee dagen studeren en op zaterdag een lesje bodypump en mijn vrijwilligerswerk bij de dierenopvang lukt dat aardig. En de meeste zondagen is er ook nog Formule 1 op tv, een waardige weekafsluiter! 

Toch heb ik geleerd dat je altijd dromen waar kunt blijven maken. Zo heb ik dit kwartaal de hamsterkooi in kunnen ruilen voor een hondenmand. Niet dat die gebruikt wordt, want de bank ligt toch veel beter. Kortom ik heb mijn therapeut met vacht en vier pootjes gevonden in het asiel! En ze is echt een lot uit de loterij, we hadden het niet beter kunnen treffen. Het is nog even wennen aan elkaar, maar dat gaat helemaal goedkomen.

Lizzy de hond

Mochten jullie je nog afvragen hoe mijn opdracht bij Philips Pensioenfonds of mijn studie verloopt, dan zou ik nu vooral even doorlezen. Inmiddels is de eerste versie van de website  www.philipspensioenfonds-hypotheek.nl online, waarbij ik de teksten heb mogen omzetten. Maar nu begint het echte werk pas voor mij: functionaliteiten toevoegen, website aanpassen en een communicatieplan schrijven. Leuk om in mijn studierichting echt iets bij te kunnen dragen, uiteraard in de aanwezigheid van gezellige en gedreven collega’s! Mijn studie gaat ook in een lekker tempo door. Weer heb ik enkele vakken gehaald en ditmaal waren het leuke vakken, zoals logo’s ontwerpen of prototypetesten. Om mijn eerste jaar, de propedeuse, te halen moet ik nog een kleine inzendopgave, een examen en de praktijkintegratiemodule afronden. Ik stel voor dat ik dat het komende kwartaal doe, naast een welverdiende vakantie met hond!   

Tot slot wil ik nog even kwijt dat dit kwartaal eindigt met een mooie dag. En dan heb ik het niet alleen over het zonnige weer. De dag begon met een redelijk spontaan ontbijt, of moet ik zeggen ‘brekky’, met mijn familie uit Australië. Vervolgens stond Roos weer op de stoep voor een nieuwe ronde Formule 1. Eindelijk weer eens een goede race, mooi dat Max gewonnen heeft, maar nog belangrijker: ik heb de knoop doorgehakt. Over een paar weken, tijdens de race van Duitsland, kan ik op jacht naar nieuwe merchandise. Mijn nieuwe Formule 1- strijdkreet luidt dan ook: from Fernando to Lando! 

Kwartaal 2 – Wachten wordt beloond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *