Het eerste kwartaal van 2019 zit er al weer op. Drie maanden zijn voorbij gevlogen en ik heb me wel eens beter gevoeld om eerlijk te zijn. Dat kan ook komen omdat mijn hamster een paar dagen geleden rustig is ingeslapen of omdat ik weer ben begonnen met sporten. Toch zijn er in de afgelopen 90 dagen ook een heleboel leuke en nieuwe dingen gebeurd, lees hieronder wat mij zoal heeft beziggehouden.

Een absoluut hoogtepunt dit kwartaal was de lancering van de website www.thirty-first.nl. Zelf ontworpen, zelf gebouwd en zelf gevuld. Eindelijk kan ik iets doen met de ideeën die al een tijdje in mijn hoofd zitten. Nu heb ik een plek om verhalen te plaatsen, zoals de verhalen over mijn vader die al 40 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt. De realiteit kwam ook wel even binnen toen ik net het eerste verhaal geplaatst had en mijn vader te horen kreeg dat hij op korte termijn een hartoperatie moet ondergaan. Het promoten van de verhalen laat ik nog even liggen, het voelt gewoon niet goed dat nu te doen. Hopelijk over twee maanden weer.

Ook kan ik op mijn website foto’s en video’s delen. Ik ben afgelopen maanden weer bewuster aan de slag gegaan met fotografie. Zo gaan Joris en ik elke maand de Nederlandse natuur in om foto’s te maken en probeer ik maandelijks mee te doen met de Lonely Planet Instagram uitdaging. Rest me alleen nog even Ferdi te overtuigen dat zijn food-vlog ofwel Ferdi’s Flog  echt een goed idee is!

Het stoppen met mijn vorige baan betekende niet automatisch dat ik ineens zeeën van tijd had, al dacht ik dat misschien wel. Er zijn zoveel (leuke) dingen om te doen en er komen verschillende mooie kansen voorbij. Zo heeft de KvK-startersdag mij geïnspireerd een huisstijl op te zetten voor 31ST en ben ik volop bezig met privacywetgeving. Een beetje hulp bij dat laatste kan ik zeker gebruiken, dus Charlotte en ik zijn een leuke samenwerking aangegaan. Later meer daarover!

En dan is er uiteraard de studie Communicatie en Multimedia Design nog, daar waar het allemaal mee begon. Inmiddels heb ik 30 studiepunten verzameld en begin ik ‘zelfstudie’ een beetje door te krijgen. Mijn uitdaging voor het tweede kwartaal van 2019 is tempo maken. Ik heb twee minder leuke vakken afgelopen periode beetgepakt en met (zeer) goed resultaat afgerond, maar dat heeft wel even geduurd. De volgende 30 studiepunten mogen wel iets sneller en iets minder perfect… Omdat een paar dagen per week studeren voor mij veel beter werkt dan fulltime studeren, ben ik al vrij snel op zoek gegaan naar werk of opdrachten naast de studie. En met succes. Het resulteerde zelfs al in keuzes maken, en dan heb ik nog niet eens de tijd gehad om op de koffie te gaan bij mijn oud-collega’s. Gelukkig heeft een jaar vier kwartalen! 

Voor de nieuwsgierigen onder ons: de keuze is gevallen op een opdracht van een paar maanden bij de communicatieafdeling van het Philips PensioenFonds. Volgens mij een ideale plek om meer te leren van communicatie en lekker aan de slag te gaan naast de studie. En een tip voor het vinden van een goede opdracht: niets haalt het bij een aanbeveling vanuit je netwerk. Dus dank Evelien, tijd om (zoals altijd) goed m’n best te doen als eerstejaars student ;-). Op naar een mooi resultaat later dit jaar!

Badge Suzan Timmers

Tijd dus voor de volgende drie maanden, het voorjaar. Aan de ene kant heb ik er zin, aan de andere kant is het ook een spannende tijd. Ook ik ben benieuwd wat in de volgende update staat! Ga ik me bijvoorbeeld dit keer wel aan m’n woord houden? Voor de zoveelste keer heb ik namelijk geroepen dat ik nooit meer een hamster wil. We zullen zien…

Kwartaal 1 – Stilzitten, wat is dat?

Eén gedachte over “Kwartaal 1 – Stilzitten, wat is dat?

  • 04/04/2019 om 07:10
    Permalink

    Hee Suzan, wat goed te lezen dat het je zo goed gaat! Succes en tot horens. Caroline

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *