Soms heb je voor een website of folder een foto nodig. Dan is het handig om die direct te (kunnen) maken. Dus dat doe ik! Daarnaast houd ik ook gewoon van fotograferen, het liefst maak ik net even andere foto’s dan ‘normaal’. En dan hebben we het nog niet gehad over wat nabewerking met bijvoorbeeld Lightroom of Photoshop wel niet kan doen met een foto. Een voorbeeld zien? Zie hieronder de persoonlijke poster van én voor mijn dochtertje Isabel. Wil jij ook zo’n poster of iets anders creatiefs, neem dan gerust contact op!

Poster Isabel - Elke maand een foto
Elke maand heb ik in dezelfde, persoonlijke omgeving een foto gemaakt van Isabel. Let vooral op de klok die haar leeftijd in maanden weergeeft. Uiteindelijk heb ik alle foto’s bewerkt zodat ze hetzelfde uitkomen op de poster. Het geboortekaartje heb ik gebruikt voor het ontwerp van de poster. Inmiddels hangt de A1 poster ingelijst op haar kamer.

Daarnaast heb ik ter inspiratie als @thirtyfirstdesign een Instagram-account. Bij mijn mooiste foto’s staan ook de specs, omdat we van elkaar kunnen blijven leren. Dus wacht niet langer en volg me op Insta!